Bombastiske Bountys

IMG_3725

.. med masser af kokos! det bedste er at de smager fuldstændig som originalen – skal den være ekstra sød kan de overtrækkes med den lyse chokolade. De sidste år har jeg flere gange forsøgt mig med kokoskonfekt men synes ikke det er blevet helt som jeg vil, derfor er det ret lækkert at have fundet the reciepe. De små kugler smager himmelsk og kæresten er forelsket, det er uden konkurrence hans favorit og årsag til megen rutefart mellem sofaen og konfektdåsen 😉

IMG_3431

Til en stor portion skal der bruges

  • 1 ds. kondenseret mælk
  • 250 g kokosmel
  • mørk chokolade

IMG_3730

 

I en skål røres mælken og kokos grundigt sammen og det stilles på køl minimum 1 time. Når massen er stivnet, kan den formes som små kugler – eller efter lyst 🙂 overtræk kuglerne og lad det størkne – voilá ! 😀

IMG_3720

Snestormen har ramt og jeg er lidt spændt på juletrafikken i vejret, det har dog været værre … I aften skal vi, traditionen tro, spise hos min far, hans kone og mine to yngre brødre – det plejer at være så hyggeligt, afslappet og Manfred elsker at besøge nye steder – særligt alle de hovedpuder han kan opsøge og rulle sig i, og de andres lidt mere løsslupne holdning til godbidder 😉

IMG_3721

Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!