Hindbærkonfekt

IMG_3695

.. smager utrolig godt! jeg fandt ideen i denne måneds udgave af Mad fra hjemmet og tænkte den var ret nem at lave. Men det ville ikke helt som jeg ville. Ifølge opskriften skulle massen køles, formes og overtrækkes .. men min marcipan blev alt for klistret og smattet til at det ville formes – og blive det koldere ville chokoladen svede bagefter – heller ikke ideelt.

IMG_3703

I stedet endte jeg med at bruge hindbær marcipanen som et trøffelindre – pakket godt ind i medgørlig marcipan. Til en ca 15 stykker hindbærkonfekt brugte jeg:

  • 100 g marcipan
  • 2 spsk hindbærmarmelade
  • 150 g marcipan
  • mørk chokolade
  • 3 spsk frysetørret hindbær

IMG_3696

 

Ælt hindbærmarmeladen grundigt sammen med de 100 g. marcipan – smag det endelig til. Stil massen bagerst i køleskabet en times tid.   Tril hindbærtrøflen ind i det restende marcipan, overtræk og dekorer de små herligheder.

Næste gang vil jeg forsøge at tilsætte en smule citron til marmeladen – det kunne sikkert give det lille spark!

IMG_3693

Print Friendly, PDF & Email

1 kommentar

Fantastisk med en kommentar!