Julen i billeder

IMG_6730

Jeg er ved at blive mig selv igen efter juledagene og i dag kalder bacheloren på lidt opmærksomhed. Juledagene var præget af juleguf i varmen og gode traveture i det friske vejr. Juelsminde er omringet af vand på 3 sider og har derfor hele 3 lækre strande der alle har deres særpræg. 1. juledag tog vi til Grønbjerggård strand og begav os på en travetur mod Bjørnsknude – en slags mini-Skagen hvor vandende mødes.

IMG_6727

IMG_6723

 

Sommerhuset på spidsen var godt skærmet af, lidt en skam for det var meget sødt – men det må også være hårdt for huset at blive udsat for vind og vejr i sådan en grad.

IMG_6722

Nogle af de ældre sommerhuse har deres charme og jeg husker særligt når alle husene hejste flagene i særlige anledninger – det ser utrolig flot ud langs hele kysten.

IMG_6720

Manfred nød strandturen – bølgerne skummede lidt og han morede sig med at “fange det”. Desuden var tang vældig interessant og der blev da gravet lidt hist og her.

IMG_6718

Udsigten fra Bjørnsknude ned ad Grønbjerggård, vi fik travet 2 km i sandet, så kunne vi oparbejde appetit til at spise rester

IMG_6716

Juledagene er hårde for Manfred: alle de mennesker der skal hilses på, alle de mennesker der skal lokkes godbidder ud af og ikke mindst al den køkkenaktivitet der skal overvåges. Faktisk er dagene så hårde at han efter 1 dag langsomt mister energien til at krølle på halen og efter et par dage kan den slet ikke krølle 😆 Han er selskabshund med stort “S” og kan ikke risikere at sove fra noget – så når vi kommer hjem er han altid utrolig træt og sover alt hvad han kan, så kan krøllen langsomt vende tilbage 😉

IMG_6709

IMG_6702

IMG_6701

IMG_6698

 

Der blev ledt efter, fundet og kastet mange “smut-sten” – en ting jeg aldrig har fået helt styr på …

 

IMG_3852

 

Juleaften var Manfred meget forkælet og fik, som vi andre, gaver. Svigermor havde købt lidt godbidder og pakket dem fint ind, og af os fik han en ny bamse og et kødben. Kødbenet var af kallun og puha hvor det lugtede! det lugtede så fælt at Manfred i første omgang rullede sig i kødbenet i stedet for at spise det – til stor morskab for julegæsterne.

IMG_3831

 

IMG_3794

IMG_3789

IMG_3775

 

Næste indlæg må være lidt billeder af julens fine gaver – og dem var der nu rigtig mange af 🙂

Print Friendly, PDF & Email

Fantastisk med en kommentar!