Så und dig selv at gøre lidt ekstra ud af det – det er velvære på højt plan. En ekstra indsats kan være mange ting: flot borddækning, ekstra fint stykke kød, “tilladelse” til at inddrage de usunde ingredienser eller lave tingene fra bunden – og uanset hvad og hvor meget energien bruges på, er det dejligt at markere weekenden med gode ting.
Sidste weekend fik jeg denne sag; fuldstændig fantastisk, saftig, krydret sprød burger! Det var absolut himmelsk! – heldigvis faldt det også i god jord hos gæsterne.
Egentlig kunne maden være forholdvis let: bollerne kunne købes, salaten udelades, stegen passe sig selv i ovnen og coleslawen kunne såmænd købes færdigsnittet/færdiglavet i supermarkedet.
Jeg valgte dog at gå all-in så jeg kunne yde den lækre pulled pork mest mulig retfærdighed (jeg havde nemlig hørt at gæsterne ikke havde megen erfaring med denne vidunderlige spise).
Jeg bagte selv burgerbollerne – siden jeg nu har fundet verdens absolut bedste opskrift. Og coleslawen måtte jeg eksperimentere med, for mine tidligere erfaringer var ikke gode – heldigvis viste det sig at være vellykket ! (opskrift følger).
Og da jeg lørdag måtte indtage sofaen i mit behov for at restituere ovenpå en hård uge, var det lykken at kunne se frem til rester af denne slags!
Selvom jeg har travlt med diverse venindetræf, hundemøder, og træning så hænder det da at jeg har en time til at sidde ned om aftenen – og i denne uge har jeg stirret på strikkediagrammer. Igår startede jeg så med at prøve mig frem – og det lykkedes! jeg tror jeg forstod det! så i morges stod jeg tidligt op for at bestille garn hjem: nu skal de der diagrammer ind under huden!
Vi lavede også grillet pulled pork sidste weekend, og det var et hit hos gæsterne! Men det bedste af det hele var, som du også skriver, resterne dagen efter 🙂
Kh. Maria
Hej Mari, rester er fantastisk mad med så simpel anstrengelse som at smide det i en mikroovn – så bliver det ikke bedre 😉
Der ser, som altid, smadder lækkert ud.
Jeg har aldrig selv lavet pulledporked, men det må jeg altså snart kaste ud i 😀
Hej Louise, jeg kan simpelthen ikke anbefale det nok 🙂