Psst .. planlægger du weekendens mad?

IMG_9317

Så und dig selv at gøre lidt ekstra ud af det – det er velvære på højt plan. En ekstra indsats kan være mange ting: flot borddækning, ekstra fint stykke kød, “tilladelse” til at inddrage de usunde ingredienser eller lave tingene fra bunden – og uanset hvad og hvor meget energien bruges på, er det dejligt at markere weekenden med gode ting.

IMG_9333

Sidste weekend fik jeg denne sag; fuldstændig fantastisk, saftig, krydret sprød burger! Det var absolut himmelsk! – heldigvis faldt det også i god jord hos gæsterne.

IMG_9340

Egentlig kunne maden være forholdvis let: bollerne kunne købes, salaten udelades, stegen passe sig selv i ovnen og coleslawen kunne såmænd købes færdigsnittet/færdiglavet i supermarkedet.

IMG_9321

Jeg valgte dog at gå all-in så jeg kunne yde den lækre pulled pork mest mulig retfærdighed (jeg havde nemlig hørt at gæsterne ikke havde megen erfaring med denne vidunderlige spise).

IMG_9331

Jeg bagte selv burgerbollerne – siden jeg nu har fundet verdens absolut bedste opskrift. Og coleslawen måtte jeg eksperimentere med, for mine tidligere erfaringer var ikke gode – heldigvis viste det sig at være vellykket ! (opskrift følger).

IMG_9336

Og da jeg lørdag måtte indtage sofaen i mit behov for at restituere ovenpå en hård uge, var det lykken at kunne se frem til rester af denne slags!

IMG_9323

Selvom jeg har travlt med diverse venindetræf, hundemøder, og træning så hænder det da at jeg har en time til at sidde ned om aftenen – og i denne uge har jeg stirret på strikkediagrammer. Igår startede jeg så med at prøve mig frem – og det lykkedes! jeg tror jeg forstod det! så i morges stod jeg tidligt op for at bestille garn hjem: nu skal de der diagrammer ind under huden!

IMG_9328

Print Friendly, PDF & Email

4 kommentarer

  1. Vi lavede også grillet pulled pork sidste weekend, og det var et hit hos gæsterne! Men det bedste af det hele var, som du også skriver, resterne dagen efter 🙂
    Kh. Maria

Fantastisk med en kommentar!